tisdag 3 augusti 2010

De sista ljuva dagarna


Det skulle regna, det skulle blåsa, det blev vare sig det ena eller det andra. Istället fick vi en disig men skön och ljummen dag. Varje dag som nu går innebär en dag närmare slutet av semestern och det stora vemodet rullar in. Det gick så fort i år, var tog dessa veckor vägen? Sånt funderar inte humlor över, humlor de rullar och begraver sig i den mjukvassa blå tisteln. De bryr sig lika lite om oss som att semestern snart är ett minne blott.

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Vad jag vill hålla fast de här sista skälvande sommardagarna....

Anonym sa...

Det är väl så det är, precis som du beskriver det. Men du har gjort MASSOR den här semestern!

Annika Estassy sa...

Det är väl det som är felet, att ju mer man gör under semestern desto fortfare går den - känns det som. Men vi har ett antal Vätöhelger att se fram emot samt ett Stockholm med en massa spännande kulturupplevelser!

tankar från mitt fönster sa...

För min del gillr jag augusti bäst (kanske eftersomallergin försvinner då). Nu ska jag äntligen ha en semester i skärgården. Jag ska bada, oavsett vädret. Men för säkerhets skull packat ned stövlar till svampplockning i skogen.
Hoppas du är utilad och har fyllt på energin för att orka arbeta igen!

Annika Estassy sa...

Augusti i skärgården är en ljuvlig tid. Nästa vecka borde de första svamparna dyka upp. Att bada oavsett väder är modigt! Skönt för dig att slippa solallergin, en åkomma jag tack och lov slipper, solälskare som jag är! Det har varit en fin semester, kanske att jag tar mig några dagar snart...