onsdag 25 augusti 2010

I bokens vänkrets

En dag i bokens tecken... Först en inspirerande författarlunch hos Natur & Kultur (boken till vänster tänker jag definitivt läsa!) och sedan träff med bokgänget på Kulturhuset. Restaurangpersonalen kastade sura blickar på oss där vi satt vid en fönsterbord och vägrade gå trots att maten var uppäten, men är det ett Kulturhus så är det. Då får man lov att acceptera att där finns människor som vill ses för att språka om just kulturella ting.
Idag beställde jag även seminariekort för de två dagarna jag ska vara på bokmässan i Göteborg. "Vem åker du med?" frågade bokgänget och det var först då jag insåg att jag faktiskt inte åker med någon. Alltid stöter jag på någon jag känner - eller så gör jag inte det och det är helt okej det också.
Slutligen betalade jag in avgiften för den skrivarkurs jag ska gå snart.
Jag tycker mig ana ett mönster...

3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men så roligt! Många spännande saker i görningen. Var ska du gå skrivarkurs?

Annika Estassy sa...

Hos oss själva, dvs SV. 5 måndagar. Nervöst eftersom jag samtidigt är en "spion" som ska se om våra kurser håller måttet!

Evas blogg sa...

Ah, låter spännande. Både att vara spion och att gå en skrivarkurs.