måndag 9 augusti 2010

Ständigt denne Josef Frank

Jag vet, je suis incorrigible... Letade efter ett lämpligt tyg till en liten, liten gardinkappa till fönstret vid matplatsen. Eftersom kappan ändå skulle vara så liten tog jag en sväng förbi Svenskt Tenn på vägen hem från jobbet. Vem vet, kanske att jag skulle finna en lämplig stuvbit? Expediten såg lite medlidande ut när jag frågade. Nej, på Svenskt Tenn finns det inga stuvbitar, de bitar som blir över syr de kuddar eller annat av och säljer för hutlösa pengar. Så jag fick vackert öppna plånboken och köpa tyget jag kärat ner mig i - Vegetable Tree. Den gardinkappan kommer jag bara att ta ner vid tvätt.

2 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Den är helt underbar. Tänk att sitta och titta på alla fina fantasirika former och färger i vintermörkret. Du kommer inte att ångra dig.
Och fy för Svenskt Tenn som tagit bort chansen att fynda tyg hos dem.

Annika Estassy sa...

Precis Eva, den kommer att hänga där för tid och evigheter!