tisdag 26 oktober 2010

Ibland är det bäst att hålla tyst

Jag hatar när jag dubbelbokar mig vilket jag, tankspridd som jag är, ofta gör. Denna gång var det familjens Londonresa och Ljust & Fräscht på Berns som krockade. Betala för båda hann jag givetvis också göra innan misstaget upptäcktes. Men, efter 32 minuter i telefonkö hos Ticnet kom jag fram till en rätt så otrevlig ung kvinna som dock hjälpte mig att byta mina showbiljetter till ett senare datum. Jag sade ingenting till henne om att hon lät surare än en citron utan jag bugade och bockade i telefonen och var så tacksam. Ibland är det bäst att hålla tyst och komma ihåg att det viktigaste är att målet nås. Hon var nöjd som fick mästra mig och jag var nöjd som slapp gå miste om dyra biljetter. En s.k. win-win situation!

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Både och! Härlig februarimånad med både London och Fredrik Lindström.

Kim M Kimselius sa...

Vad underbart det låter med två sådana trevliga arrangemang framför dig! Ha det så trevligt! Kram Kim

Annika Estassy sa...

Man måste skämma bort sig när det är vinter, för att orka och stå ut!