fredag 22 oktober 2010

Fashion på Fotografiska

Idag blev det en utflykt med kollegorna från Göteborg och Malmö till Fotografiska museet i Stora Tullhuset vid Stadsgården, en fantastisk lokal som var tänkt ett tag för ett ABBA-museum fast det blev inget av den saken.
Vi fick en guidad tur av utställningen Fashion! och jag måste återigen rekommendera guidade turer. Det ger så väldigt mycket mer än att själv gå runt och läsa sig till informationen. En spännande utställning med många vackra och tidstypiska modebilder. Nästan mer konst än modebilder för den delen.
Ulf Elfving stog i entrén och intervjuade besökarna för Radio Stockholms räkning och blev väldigt glad när han kunde få växla några ord med någonting så exotiskt som besökare från Malmö och Göteborg. Att de kom från Studieförbundet Vuxenskolan framgick med all tydlighet - vi är alla hårt drillade att exponera vårt varumärke varhelst vi kommer åt...

SV i direktsändning när Elfving hälsar på.

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag har inte varit på detta museum och inte sett terracottarmén, skam över mig! Ibland behövs besökare från andra städer för att jag ska komma mig för!

Monika Häägg sa...

Låter väldigt trevligt. Dit skall jag försöka ta mig nästa gång jag besöker Stockholm!

Annika Estassy sa...

Man kan inte hinna med allt Eva och Stockholms kulturutbud är så otroligt stort!
Gör det Monika, det är ett fint museum.

Jenny L sa...

Jag gillade också Fashionutställningen, verkligen! Men personen jag hade som sällskap var betydligt yngre och satte i halsen över allt naket. Ja se dagens ungdom!

Annika Estassy sa...

Ingen ordning alls på dagens ungdom...