måndag 11 oktober 2010

Inredningstrenden är värd en show

Alla som läser DN (jag gör det inte längre) har väl redan diskuterat det färdigt, inredningsreportaget från i fredags. Bo Westmar, redaktör för DN Bostad, hade enligt Dagens Media förväntat sig läsarreaktioner men kanske i den omfattning det blev. Själv vill jag fortfarande tro att det är ett marknadsföringstrick för att öka intresset för Schyffert & Lindströms show Ljust & Fräscht som går av stapeln på Berns i början av nästa år (ja, vi ska se den). För inte kan väl journalisten Sara Trus och paret Nina Persson och Eric Tour existera i verkligheten? Snälla?

6 kommentarer:

Jenny L sa...

Vad lustigt att du skriver om just den artikeln och det paret. Jag fick ett inlägg på bloggen av någon som gjorde sig lustig över just den artikeln.
Jag tror som du; inte f-n kan de existera i verkligheten!

Annika Estassy sa...

Man kan ju hoppas...
Såg du att de har en genomskinlig badrumsvägg som blir frostad när badrummet är upptaget?!

Anonym sa...

Dessvärre tror jag att de finns på riktigt - man tar sig för pannan! Jag kan hur jag än anstränger mig inte förstå hur de står ut med det livet och med varandra.
Lena

Annika Estassy sa...

Nej Lena, det är märkligt...

Jenny L sa...

Den frostade badrumsväggen såg jag aldrig, men lika glad för det är jag, men gladast är nog... räven? ;)

Granne med potatisodlaren sa...

Jag trodde också att hela reportaget var en parodi. Men sen hörde jag Bo Westmar på radion och förstod att han inte förstått någonting...