onsdag 13 oktober 2010

Inspirerad av en alldeles sann historia, dock inte min egen...

Var inte detta typiskt! Här hade hon ägnat i stort sett hela dagen åt att göra i ordning sig själv och hemmet inför kvällens efterlängtade besök men ingenting hade blivit som hon hoppats. Det låg ett snarkande åbäke till man i hennes säng och hon var fortfarande oskuld. Ja, kanske inte i egentlig mening – David och Sandra var knappast frukten av ett besök av den heliga anden – men hon var nästan säker på att mödomshinnan vuxit tillbaka efter tre år av ofrivilligt celibat.

Hur gjorde alla andra? Väninnorna på jobbet suckade ikapp varje måndag när de berättade om helgens dejter och männens totala fixering vid en enda sak. Hon dejtade lika friskt hon – hon borde få mängdrabatt hos match.com – men medan de andra kvinnorna alltid fick drösvis med skamliga förslag råkade hon istället ut för män som föredrog kyskhet och att stirra henne djupt in i ögonen istället för djupt ner i dekoltaget. För mycket snack och obefintlig verkstad lämnade henne frustrerad och otillfredsställd. Det eviga stirrandet gjorde henne dessutom nervös.

Dagen borde inte ha kunnat bli annat än perfekt. Hon hade ägnat veckan åt att chatta med Lasse, en högst njutbar sysselsättning. Han skrev bra, var slagfärdig och spirituell, tre egenskaper som uppvägde det faktum att han var kortare än vad hon var och alltid pank. De hade känt varandra i några år nu, hade roligt ihop även om de mest umgicks via nätet. Egentligen var han inte alls hennes typ – korta och panka män var inte det – men han såg inte illa ut och han fick henne att skratta. Det fick duga. När hon frågade om han ville tillbringa lördagskvällen med efterföljande natt i hennes sällskap hade han genast tackat ja, och hon hade blivit genuint glad. Äntligen, äntligen skulle hon få lite ömhet och hudkontakt. Hon längtade så efter att få känna sig som en kvinna igen, att ha en man som åtrådde henne.

Hon hade börjat dagen med att ta en tidig långpromenad för att lugna nerverna och få igång magen. Den skulle vara platt och helst tom lagom till kvällen. Vädret var underbart och hon hade i skydd av den frodiga tujahäcken lagt sig för att sola, toppless. Tur att barnen var hemma hos sin pappa hela helgen – de hade skrikit i högan sky om de sett henne, gamla människa på 45 år, vika ut sig på det sättet!

Eftermiddagen hade ägnats åt att peela, skrubba, noppa, raka, vaxa och smörja in. Håret låg perfekt och hon kände sig som en schamporeklam. Samtliga naglar var filade och lackade, underkläderna var nya, otroligt obekväma men ursnygga. Hon hade sminkat sig sparsamt, undvikit foundation och rouge som kladdade av sig och istället satsat på en naturell look med vattenfast mascara och kajal. Parfymen var diskret och kläderna valda med omsorg – en mysdress från Sexy by Sweden.

På spisen stod en gryta och puttrade. Vinet skulle Lasse ha med sig men hon hade ändå köpt ett par flaskor ifall han hade glömt det. Eller inte haft råd…

Lasse som borde ha kommit klockan sex dök upp med en urladdad mobil först en timme senare. Hon hade varit rejält irriterad och hungrig när han väl anlände, och han i sin tur hade svettats och verkat riktigt nervös. Nåväl hade hon tänkt, vin har han med sig i varje fall, hela två flaskor.
De hade ätit – som den mannen kunde äta! – tittat på TV en stund, druckit upp de två flaskorna – ett par glas till henne och resten till honom – spelat piano och sjungit pinsamma schlagers. Det hade varit roligt och trivsamt men inte speciellt sensuellt. Inte en kyss hade hon fått och inga komplimanger heller för den delen. Hade han överhuvudtaget lagt märke till hur snygg hon gjort sig?

Hon hade så småningom lockat honom tillbaka till soffan och försökt sig på lite kel. Han hade svarat med att gäspa och vilja gå och lägga sig. Nu skulle det äntligen ske! Hade hon trott. Han hade lagt huvudet på kudden och somnat på två röda sekunder. Själv hade hon inte ens hunnit få av sig myskläderna och ännu mindre visa upp de nya, otroligt obekväma men ursnygga underkläderna…

Att somna hade inte varit att tänka på för hennes del, hon hade varit alldeles för besviken för det. Hon hade istället gått tillbaka till soffan, gjort sig en stor kanna Rooibus och löst en massa Sudoku.

Någonstans där måste hon ha nickat till för det var ljust ute nu. Kraftiga snarkningar hördes från sovrummet. Skam den som ger sig tänkte hon och började planera för nästa framstöt. Hon satte på kaffe och dukade upp en delikat frukostbricka. Vägen till mannens hjärta – eller i det här fallet till hans libido – gick ju via magen.

Lasse hade brett ut sig över hela sängen och kläderna låg i en hög på golvet. Hon tassade in, satte sig på sängkanten och viskade med sin mest förföriska röst att frukosten var klar. Budskapet måste ha skingrat alkoholdimmorna och nått hans sömndruckna hjärna med häpnadsväckande hastighet, för han slog genast upp ögonen och slängde sig över brickan.
Jo, jo tänkte hon, man skulle ha varit en nyrostad brödskiva istället för en sexfrustrerad kvinna i sina bästa år.

När endast smulor återstod, tog hon undan brickan och kröp ner hos Lasse. Hon började med att klia honom på ryggen, övergick till kyssar och djärva smekningar. Kliandet tyckte han om men när hennes händer närmade sig det som skulle vara mannens mest erogena zon svor han plötsligt till: ”Skit också, jag har fått kramp i benet!”. Han hoppade upp och tryckte foten mot golvet. Krampen släppte och Lasse tackade för frukosten. Han tog sedan upp sina kläder och gick in i badrummet. Han kom så småningom ut igen, nyduschad och pigg.
”Du Susanne, jag har lite bråttom, har en deadline att hålla. Tack för en jättetrevlig kväll, det måste vi göra om någon gång! Förresten – du har inte lite pengar till en taxi? Jag är rätt så pank just nu”.

4 kommentarer:

Pia sa...

Underbart! Skrattar högt för mig själv! :)

Anonym sa...

riktigt bra, man blir direkt sugen på veta hur det går för henne.

Kul med sexy by sweden och obekväma underkläder :)


// Johan

Annika Estassy sa...

Tackar. Om Johan, om du som kille gillar den så finns det hopp!

Rose-Mari sa...

Härligt Annika! Stort smil från mej till dej.