lördag 2 oktober 2010

Jag ser kocken men ser han mig?

Där jag sitter i min grå Lamino kan jag genom fönstret se en skymt av Backstugan en bit längre bort. Vi lyssnar på Kalle Oldby i P4. Jag tittar ut på mörkret utanför och ser konturerna av en vit kockrock, en vit kockrock som rör sig snabbt mellan det jag inbillar mig vara grytor av olika slag. Allteftersom hösten skrider fram, allteftersom löven faller från träden och lämnar utsikten fri, ser jag alltmer av kockens snabba och stressade rörelser. Jag undrar om kocken hinner stanna upp ibland och blicka ut genom fönstret, in i vårt hem? Vad ser han då? Mig kanske...

5 kommentarer:

Jenny L sa...

Han ser ett vackert - och välordnat - hem! Och en svensk/fransk lintott som leker titt-ut med honom.

Annika Estassy sa...

:)

Evas blogg sa...

Jag googlade på Backgården. Det ser jättefint ut. Vad kul att kunna sitta och titta på en kock in action.

Annika Estassy sa...

Ja Eva och jag inser att jag aldrig skulle vilja arbeta som kock!

Evas blogg sa...

Nej det verkar vara ett stressigt arbete. Och varmt!