tisdag 5 oktober 2010

Min första recension...

Hej Annika,
Vad kul att få läsa din text, oerhört underhållande (jag skrattade
högt) och dessutom mycket välskrivet. Jag får en känsla av att du befinner dig på en nivå där du kan skriva i stort sett vad du vill om det roar dig. Det andas nästan lite Bridget Jones över din novell, så visst är det chicklit och riktigt bra sådan dessutom. Tycker det är helt okej att vara kär i din egen text när den är så här bra, för det finns absolut ingenting att anmärka på. Du har känsla för att skapa en struktur som fångar läsaren, beskriver träffsäkert och roligt och bygger upp historien på ett sätt som gör att man blir nyfiken på fortsättningen. Du kan konsten att "plantera" (du förvarnar om att Lasse är pank) så att poängen blir den utlösare läsaren förväntansfullt sitter och väntar på. Det enda jag undrar nu är vad Lasse ville egentligen... Hoppas du skriver mer!
Kanonbra jobbat Annika, tack för att jag fick läsa!


Och härmed meddelas att jag inte tänker skriva en enda rad mer, det gäller att sluta när man är på topp.
Nej, det är inte mamma som skrivit omdömet utan min kursledare.
Ja, jag har prestationsångest.
Nej, ni får inte läsa texten men kan få en autograf om ni vill.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill ha en autograf! OCH jag vill läsa texten!

Evas blogg sa...

Grattis till det fina omdömet! Och JA, jag vill ha en autograf (och å läsa texten:).

Rose-Mari sa...

Blir nyfiken till max. Tar med autografblocket nästa gång vi träffas.

Maria Björkman sa...

Du kan lägga autografen i ett kuvert med mitt namn på, och svänga ner på Masbyvägen nästa gång ni far förbi. Det står Hydling 5030 på postlådan.

Annika Estassy sa...

Kul att ni tror på min förmåga! Det är förstås roligt att få ett bra omdöme men SÅ bra är faktiskt inte texten. Jag kanske lägger ut den någon gång...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Grattis, beröm är underbart och det är säkert välförtjänt. Instämmer i hyllningskören och VILL läsa!

Anonym sa...

Kanske? Ut med texten nu! Annars ska du inte få läsa min bok när den är klar, den ska ha Annika-förbud.♥

Annika Estassy sa...

Oj Carina, vilket hot! Ska gruva mig lite mer först... :)

Pia sa...

Grattis! :)
Vad nyfiken jag blir. Hoppas få läsa, och tänker definitivt avkräva en autograf nästa gång vi ses, var det nu blir! ;)