måndag 18 oktober 2010

Skrivarcirkeln är slut, länge leve skrivarkursen.

Så var skrivarcirkeln slut och för att göra övergången till en cirkellös tillvaro lite mjukare kommer jag nästa helg att gå på en något mer avancerad kurs i skrivande. Och, för att inte tappa farten när jag ändå fått upp den skickade jag idag in en ansökan till en skrivarkurs på distans på en folkhögskola i Skåne. Jag ringde och hörde mig för och har egentligen inte så stora förhoppningar - antalet sökanden är typ 100 gånger fler än det finns platser för och ofta får man söka flera gånger innan man kommer in.
Herregud - har verkligen inte folk bättre saker för sig än att gå på skrivarkurser kan man undra? Skaffa er ett liv tycker jag och låt en stackars, om man ska tro profetiorna, snart 50-årskrisande kvinna få chansen att i gammal god förverkliga-dig-självanda få ta lite plats.

5 kommentarer:

Jenny L sa...

Haha! Ja tänk vad folk ska hålla på!? Men snart kanske du hamnar i en helt fristående skrivarcirkel med blott två deltagare. Det är lite lyxigt!

Annika Estassy sa...

Vilket jag ser fram emot! Jag kommer att slå alla mina nyvunna kunskaper i huvudet på den andra deltagaren och göra den vansinnig...

Jenny L sa...

Det hoppas jag verkligen! :)

Pia sa...

Hahaha, Annika, visst kan man tycka att vi snart 50-årskrisande kvinnor kan få lite förtur! ;)

Kul att Du också sökte en distanskurs! Jag väntar med spänning på antagningsbeslut, sökte till slut tre kurser.

Annika Estassy sa...

Bra Pia - vi håller tummarna åt varandra!