måndag 15 november 2010

Billigare att låta mobil ringa upp mobil.

Det är mycket nu och tiden verkar krympa i samma takt som dagsljuset. Jag affirmerar: jag tycker om när det är mycket, jag tycker om när det är mycket, jag tycker om...
Förresten så ringde jag Bredbandsbolaget och frågade om den senaste räkningen - där fanns ett mobilsamtal som var både långt och dyrt. Kunde det verkligen stämma? Jodå, jag hade ringt mamsen. Förstås. Hade jag ringt hennes mobil från min hade det kostat 55 öre. Nu ringde jag upp från den fasta telefonen och det kostade 65 kr. Där ser man.

4 kommentarer:

Pia sa...

Jag spärrade hemtelefonen från utgående mobilsamtal när jag märkte att telefonräkningarna för den fast telefonen drog iväg. Nu funderar jag på att säga upp den helt!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Telias telefonräkningar bara svindlade iväg så jag sa upp mitt fasta abonnemang. Det är väl ovanan men det känns ändå konstigt att inte ha en fast telefon... kanske sneglar jag på någon bredbandsvariant.

Granne med potatisodlaren sa...

Jag upptäckte att min mobilräkning var på bara 120 spänn. Det har blivit mycket billigare trots att vi måste ha Telia för att ha täckning. Den fasta måste vi ha till bredbandet än ett tag.

Annika Estassy sa...

Vi skulle i principen klara oss utan den fasta telefonen men eftersom abonnemanget ingår i avgiften (IP telefoni) har vi kvar den. Vi ska bara undvika att ringa till mobiler från den!