tisdag 30 november 2010

I skapartagen


Nattsvart dramatik lyser med sin frånvaro i vår berättelse, mord och likdelar likaså. Vi satsar på feelgood istället. Visst ser det lite härligt gammaldags ut där vi sitter i stearinljusens sken, med våra pennor i högsta hugg?

11 kommentarer:

Kim M Kimselius sa...

Ser jättemysigt ut. Blir det något arbetat också, eller myser ni bara? kram Kim

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Får jag fika och mysa med er när jag kommer hem?

Annika Estassy sa...

Ha ha Kim, du skulle bli förvånad över hur duktiga vi är på att mysa OCH arbeta - samtidigt!
Eva - det måste du helt enkelt...

Anonym sa...

Det ser underbart ut!

Evas blogg sa...

Underbart. Jag vill också mysa och skriva på ett café!

Monika Häägg sa...

Det ser riktigt mysigt ut. Jag tror det är en kreativ miljö!

Annika Estassy sa...

Som ni ser odlar vi författarmyten allt vi orkar! :)

tankar från mitt fönster sa...

Jag har tydligen missat en del då jag haft ofrivillig bloggpaus. Du går tyudligen en författarkurs. Jag har ett liggande manus på några 100-tal sidor, men jag tycker det är svårt att få till dialogerna! tänker absolut inte ge ut, men slutföra ska jag.
Vad mysigt att sitta med stearinljus.
Ha det gott!

Annika Estassy sa...

Men Kajsastina, då måste du absolut gå en skrivarkurs och få lite tips! Kolla till våren om du hittar något som passar. SV har ett antal men jag tror att även de andra studieförbunden har. Roligt också att träffa likasinnade!

Jenny L sa...

Bra där Annika! Jag hade själv tänkt lägga ut något. Vi ser ju helmysiga ut. Men oj, så kreativa vi var också.

Eva, klart vi ska fika när du kommer hem. Jag och Annika har lite nyfikna frågor, eller hur A?

Annika Estassy sa...

Absolut - vi ska mjölka ur Eva allt hon kan! :)