torsdag 4 november 2010

Jag leker gud

Jag skapar karaktärer, de blir till av mina revben och lite jord. De har fått kroppar men inget liv ännu. Jag måste blåsa genom deras näsborrar för att få dem att börja andas, jag ska utrusta dem med viljor och drömmar. Sedan ska de få möta J och hennes vänner. Kommer mina karaktärer och hennes att passa ihop? Vilka miljöer ska de leva i? Vad kommer att hända med dem? Äventyret har börjat...

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Visst är det härligt att vara Gud i sitt egenskapade universum? Det var den driften som fick mig att tröttna på journalistiken, jag ville bestämma själv vad människorna skulle säga och göra, inte citera. Skapa!

Annika Estassy sa...

Ja Eva, det är fantastiskt roligt. Och du gör det så väldigt bra också!

Evas blogg sa...

Så poetiskt du beskriver processen!

Jenny L sa...

Oj, vad spännande Annika. Vilket äventyr! Klart att karaktärerna kommer passa ihop och gör de inte det skapar vi dynamik genom att de är omaka...

Annika Estassy sa...

Tack Eva, jag brukar inte vara den poetiska annars...
Japp Jenny det kommer att glöda och spraka om dem!