tisdag 23 november 2010

Lite tröst

Jag skulle vilja göra som Muminfamiljen, bädda ner mig i hö och sova tre månader på raken. Att fylla magen med tallbarr lockar däremot inte, men väl med någon av Lindts mörka chokladsorter. Jag vet, det går ju inte för sig att sova bort vintern, inte heller att vräka i sig choklad. Man är väl civiliserad... Så det blir en liten men naggande god ruta Lindt till min Rooibos Chai. Denna årstid kräva lite tröst.

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Om det inte är läge för vintersömn tycker jag det är helt ok med lite tröstechoklad. Kan t o m göra vintern lite bättre.

Jenny L sa...

Låter mysigt! För egen del är Lindt-favoriten den med mint.

Granne med potatisodlaren sa...

Det är tur att det finns så många goda chokladkakor med tröstande hög procenthalt. Min favorit som jag rekommenderar är Anton Bergs med Havssalt och mandel.

Annika Estassy sa...

Jag Rose-Mari - mer choklad till folket!
Den ska jag testa Granneva! Deras honung/chili/mandel är dock för söt.
Jenny - då har du samma favorit som T.