söndag 5 december 2010

Dagens bokbeställning


Jag skulle ju inte men det kunde inte hjälpas - jag gjorde det ändå. Beställde ett par böcker. Det är nämligen så att jag fått upp en hiskelig fart på mitt bokläsande och T ligger inte långt efter. Just nu är han begravd i Hemingways Edens lustgård och jag har precis avslutat Unni Drougges märkliga Bluffen. Efter att jag berättat om den och läst valda delar högt, vägrar T läsa den. Vad jag själv tycker om boken ska jag vänta med att berättas tills efter att Unni varit och besökt Breakfast Book Club nästa vecka. Jag har nämligen en hel del frågor till henne...

5 kommentarer:

Cecilia N sa...

OT idag. Nu har jag också skaffat spotify. Det var ju inte så svårt.

Lyssnar just nu på Dvoraks cellokonsert. Mmmm ...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Läste En dag och blev besviken på pladdrigheten, men andra gillar den tydligen. Man kanske ska tillhöra målgruppen 20-40 för att ta till sig den men så brukar jag annars aldrig tänka när det gäller böcker, ska bli kul att höra vad du tycker.
Och hundraåringen... nja blandad bild... somt var kul men inte skrattade jag så jag föll ur sängen...
smålog någon gång kanske?

Annika Estassy sa...

Nu är du fast Cecilia, jag lovar! :)
Eva - det som är bra är att jag inte har några som helst förväntningar och hoppas därmed bli glatt överraskad!

Jane Morén sa...

Jag läser tvärtom alltid väldigt långsamt när jag läser skönlitteratur. Men så betyder språket också otroligt mycket för att jag ska tycka om en bok. Jag smakar på vissa meningar och formuleringar om och om igen och verkligen sjunker in i orden.

Annika Estassy sa...

Vackert formulerade berättelser är verkligen en njutning att läsa Jane!