tisdag 7 december 2010

Politik

"Är det detta som kallas för politik?" frågade jag några kollegor sent igår när vi samlats till ett eftersnack efter en långt kvällsmöte med 19 förtroendevalda från hela länet. "Du menar alliansbildningar, beslutsångest och tveksam argumentation? Ja, det är politik".
Jag vet att det låter konstigt men faktum är att denna process också är riktigt spännande!

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Lycka till! Hoppas att det är du som vinner med dina argument.

Monika Häägg sa...

Politik är väldigt mycket att ge och ta. Att vara med och påverka ett skeende. Att inte stillatigande knyta näven i fickan. Att prata gemensamt och tillsammans leta sig fram till en lösning... kanske.

Annika Estassy sa...

Ja, jag är mycket för att försöka komma fram till det bästa, att ge och ta, precis som du skriver Monika. Och jag blir lika förvånad varje gång jag inser att inte alla resonerar på samma sätt...