torsdag 30 december 2010

Deckarläsning

Det är inte ofta jag gör det men det händer - att jag läser deckare. Nu gör jag det för Breakfast Book Clubs skull. Av bokens många hänvisningar till tidigare händelser förstår jag att jag borde läst de två första böckerna i Carin Gerhardsens Hammarbyserie innan jag gav mig i kast med Vyssan lull. Samtidigt slipper jag irritera mig på just hänvisningarna - det brukar inte vara så roligt att läsa om händelser man redan känner till.

Deckare och deckare förresten - inte många deckare i svenska deckare utan desto fler trötta poliser. I Vyssan lull ska de ta reda på vem som skurit halsen av en ung kvinna och hennes två små barn.

2 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

En deckare är alltid avkopplande.
Gott Nytt År!

Annika Estassy sa...

Tack och ett Gott Nytt År till dig med!