onsdag 29 december 2010

Romantisk kväll

"Är du romantisk?" frågar jag T där vi sitter tätt ihop i soffan och tittar på Jane Austens Emma.
"Nej, bister och tunnhårig bara" svarar han.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Det var roligt om T!!!! Min vän retar mig och hävdar att jag på första dejten bestämt deklarerade hur oromantisk jag är. Det skrattar han mycket åt!

Annika Estassy sa...

Det där är intressant Eva! Vi hamnade i en diskussion om vad som är romantiskt egentligen - mycket ligger ju i de förväntningar man har. Hur är man när man är romantisk? Jag googlade - förstås - men fick inget klart svar. Kanske att romantik handlar om att visa omtanke och kärlek för sin partner, göra den glad. Det är jag säker på att du gör Eva, alltså är du väldigt romantisk, vare sig du vill det eller inte. Romantisk av ohejdad vana liksom... :)

Mia sa...

Lite Jane Austen är aldrig fel. Fast just filmatiseringen av Emma tyckte jag inte var klockren.
Inte en filmatisering men en otroligt mysig film om en bokklubb som läser just Austen är Jane Austens bokklubb och den rekommenderar jag varmt!

Gott Nytt!

Annika Estassy sa...

Tänk Mia - den har jag sett, den heter väl Jane Austen Book Club? Håller med - mysig film!