torsdag 16 december 2010

Ryckt var det här

Jag var iväg till en skönhetssalong idag för att vaxa benen. Ett ryck jag fick. Vill ni att jag berättar hur det kändes? Nej, det vill ni inte men det var en uppryckande upplevelse och en hel del blev bortryckt.
Det kunde dock ha varit värre, jag kunde till exempel har varit en lurvig man...

7 kommentarer:

Jenny L sa...

Haha! Aouch!!

Rose-Mari sa...

Bra tänkt - det kan alltid vara värre.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tänk att det ska vara så förbjudet med hår på kroppen när tjockt hår på huvudet är så eftertraktat :)

Cecilia N sa...

Vad är det för fel på naturliga långkalsonger i det här vädret?

Annika Estassy sa...

Naturliga långkalsonger - vilket bra uttryck! Men kanske är det för att vi inte vill se ut som män som vi rycker?

Annika Estassy sa...

Förresten så berömde vaxkvinnan mig för att jag inte hade håriga tår!
Så nu vet ni att mina tår är helt au naturel.

Jane Morén sa...

Jag tycker det är bra med hår på vintern;-)Förresten tycker jag det är helgalet att lurviga män rycker håret av sig, det är härligt med håriga män, de värmer när det är kallt, som en känd komikertjej också brukar säga.