tisdag 25 januari 2011

Kreativiteten försvann med räkningarna

Jag hade tänkt använda kvällen till att skriva, vara kreativ. Men först skulle räkningarna betalas och reavinstskatten beräknas och förskottsinbetalas för att undvika onödig ränta. När allt detta var gjort hade luften gått ur mig. Kreativiteten sjönk i samma takt som lönekontot.

Jag ägnar nog resten av kvällen åt att läsa Stephen Kings bok om att skriva. Jag tror inte att jag någonsin läst en enda rad av honom men den som ägnat sig åt att skriva sedan den var barn borde ha en del erfarenheter att dela med sig.

2 kommentarer:

Jane Morén sa...

Ja, sån sorts pappersjobb är inte särdeles bra för humöret. Låter som en riktigt intressant bok du hittat.

Annika Estassy sa...

Ja Jane, den är faktiskt mycket bättre än jag trodde, klart inspirerande! Man må tycka vad man vill om Stephen King som författare men att han älskar sitt yrke råder det inget tvivel om.