tisdag 8 mars 2011

Bra jobbat Annika!

Slutrevisionen avklarad - vi fick med beröm godkänt. Jag är så himla stolt över att de administrativa förändringar jag kämpade för att genomföra för ett år sedan givit frukt. Vi är inte så förändringsbenägna i vår organisation som vi borde vara... Så jag klappar mig själv på huvudet och säger "Bra jobbat Annika!" och struntar i att det är ofint att berömma sig själv.

6 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Bra jobbat! Nej förändringsbenägenhet hyllas ofta - bara det inte rör mej och mitt sätt att jobba. Skönt när saker funkar. Vi hade också slutrevision idag - även här med beröm godkänt :-)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Klart man får berömma sig för väl utfört arbete. Ge dig själv en kram utan dåligt samvete, tycker jag!

Peter sa...

Skulle aldrig komma på tanken att klappa dig på huvudet. Däremot så instämmer jag varje gång du säger "Bra jobbat Annika!"

Annika Estassy sa...

Tack för det snälla ni! Och grattis Rose-Marie, jag vet hur du kämpar med både det ena och det andra.

Jane Morén sa...

Bra jobbat Annika! Förändringar till det bättre är ett av mina stora intressen:)

Annika Estassy sa...

Bara att kämpa på Jane! :)