fredag 18 mars 2011

En bra fredag!

Jag har skrivit det förr, jag är min strängaste redaktör och min värsta kritiker. Ibland tycker jag att jag får till det riktigt bra, men för det mesta tvivlar jag. Då är det toppen att få skicka iväg sina sidor till ett proffs, som inte drar sig för att vara brutalt ärlig. Ibland svider det, dock inte idag. Inte när jag får höra att jag lyckats bra med konflikterna, såväl de yttre som de inre, att jag bygger upp spänning och nyfikenhet i olika grad, att det finns en mening med alla scener och att de lever vidare, att man vill veta mer och se hur det går.
Det finns hopp med andra ord för min lilla berättelse, och jag glömmer bort att jag inte sovit ordentligt på flera nätter (månen?), och att mitt huvud känns lite tungt just nu. Det är ju fredag!

Inga kommentarer: