onsdag 20 april 2011

Flyger till Vätö i Påsk.

Det ligger en prydlig hög på mitt skrivbord och väntar på mig när jag kommer tillbaka till jobbet efter Påsk. Högen innehåller VIKTIGA saker jag MÅSTE ta tag i genast. Vilket jag ska. Sen. För nu tänker jag vara ledig, ta min kvast och flyga iväg till Vätö, installera den nya spisen, sola, dricka lite vin, äta gott, umgås med T och söta svärmor, städa rabatterna, räfsa runt, köra skottkärror till brasan och vänta på att den döda musen som ramlat ner mellan badrums- och storstugeväggen ska sluta lukta. Får jag en stund över ska jag fundera på vad det innebär att vara chef för en ännu större avdelning än den jag leder idag. Jag har nämligen blivit befordrad. Där ser man.

8 kommentarer:

Kim M Kimselius sa...

Grattis till befordran! Det där med döda möss i väggarna är inte kul! Hade en död mus i huset i vintras. Hittade den inte förrän jag skickade ut min fenomenala hund Tickie att leta och hon hittade den direkt, gömd bakom en kartong med böcker... Död och äcklig! Musen alltså!
Ha en skön helg!
Kram Kim

Rose-Mari sa...

Grattis till befordran Annika. Ha en riktigt Glad Påsk på Vätö.

Granne med potatisodlaren sa...

Grattis! Hoppas att du har det bra bland löv och ris. Glad Påsk!

tankar från mitt fönster sa...

Jag gratulerar till din befordran! Hoppas att du ska trivas.
Hoppas påsken i Vätö varit trevlig!Solen och våren är fantastisk, i år speciellt, eftersom vintern var kall, lång och tung.
Jag ser att du fortf står som följare till "Pantertanten" i din blogg, men den är nerlagd och jag heter numera "Tankar från mitt fönster". Den nya bloggen är mer inriktad på böcker, andlighet, blommor, debattfrågor, hälsa, sjukdom och varsdagstankar förstås! Om du vill följa den, skulle jag tycka det vore kul. Jag är fortf följare till din blogg och tittar ofta in där, även om jag alla gånger inte kommenterar.
Ha en bra arbetsvecka efter din påskledighet!

Annika Estassy sa...

Tack för gratulationerna! Hoppas ni alla hade en lika underbar Påsk som vi haft.
Musen luktade mindre denna helg - eller så har vi vant oss. Den ligger mellan två inneväggar så det är lite svårt att komma åt den...
Kajsastina - jag ändrar. Kul med din nya blogg!

Maria Björkman sa...

Befordrad? Riktigt kul. Berätta, vilken avdelning.

Annika Estassy sa...

Min gamla + två till slås ihop till en och samma. Ytterligare 54.000 studietimmar utöver de 122.000 vi redan har.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Grattis Annika!