måndag 18 april 2011

Det får ta den tid det tar

"Strålande gestaltning! Jättekul att läsa!" tyckte Ann om mina senaste sidor. Hon har även en del förslag på förbättringar här och där, kommer med bra tips och jag känner hur skrivlusten drar i mig. Men den har hård konkurrens av arbete, styrelseuppdrag och våren just nu... Å andra sidan - jag har inte bråttom.

6 kommentarer:

Kim M Kimselius sa...

Grattis till fin bedömning!
Kram Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Vad jag blir sugen på en egen coach- låter som något både gott och nyttigt- och energigivande. Vad kul att det går så bra med skrivandet!

Annika Estassy sa...

Tackar, tackar. Nu är ju allting relativt så positiva omdömen visar att jag är på rätt väg men säger inte så mycket om den nivå jag befinner mig på... ;)

Den besatta sa...

Vad kul att det går bra med ditt skrivande! Grattis till de positiva kommentarerna!

Annika Estassy sa...

Tack Besatta! Hur går det med skrivandet för dig då?

Rose-Mari sa...

Grattis Annika! Roligt med beröm.