måndag 2 maj 2011

Kiropraktorn - räddningen för onda ryggar

Jag älskar kiropraktorer. Legitimerade, givetvis. En av dem, Lars, räddade mig för fyra år sedan från en två månader lång nackspärr och konstant huvudvärk. Det tog 5 behandlingar och nackspärren har hållit sig borta sedan dess. T blev av med en värkande arm som såväl massör som läkare gått bet på. Det tog en behandling. I morse var det så dags igen för mig, ischias denna gång. Anders tog emot. Total låsning i bäckenet, sneda höfter och axlar och en massa annat konstigt måste fixas. Redan efter en behandling är den värsta värken borta. Han upptäckte även min stela nacke och knäckte den så det ekade långt in i hjärnbalken. "Varför gick du inte till vårdcentralen?" frågade en medarbetare. "Det hade varit billigare." Öööh, ja, varför gjorde jag inte det? Kanske för att jag utgick från att jag ändå inte skulle få den hjälp jag behövde, inte inom överskådlig tid i varje fall.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Robert heter min kiropraktorängel - det gäller att man litar på den person som ska knäcka ens nacke!!!

Cecilia N sa...

Och det gör inte jag! Litar alltså.

Jag har klarat mig bra med massörer och kan bara tänka mig att uppgradera med en osteopat.

Annika Estassy sa...

Visst är tillit viktigt! Annars säger jag som jag brukar - bara det funkar så är jag nöjd!

Kim M Kimselius sa...

Vad skönt att du har någon du kan gå till. Det har jag också: Irmas Naturpraktik. Hon har magiska fingrar och fixar det mesta. Kram Kim