måndag 22 augusti 2011

Exorcism av förkylningsandar pågår

Jag förstod redan när jag satt på planet att jag inte skulle komma undan. Den unge mannen bredvid mig formligen sprutade ur sig en armada av virusar och baciller och jag kände hur de krälade in genom mina näsborrar, öron och mun. Mitt immunförsvar är bra, mycket bra t.o.m. Men detta anfall orkade det inte riktigt med. Så, efter att i flera dagar haft stickningar i halsen och svullna slemhinnor kryddat med en tilltagande heshet, brakade systemet samman - jag är förkyld. Jag är vansinnigt förkyld. Dock känner jag redan hur min kropp samlar ihop styrkorna för att gå till motangrepp. De vita blodkropparna sitter just nu i strategirummet med ritningarna över min näsa, hals, stämband och luftrör, och planerar en exorcism av de illasinnade förkylningsandarna.
I'll be back!

3 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Vilken beskrivning! Kan nästan se strategirummet framför mej :-) Den attacken kommer inte bacillerna att klara av. Krya på dej.

Annika Estassy sa...

Tack! :)

tankar från mitt fönster sa...

Vilken positiv inställning till en "utländsk" förkylning! Du har säkert tillfrisknat snart. Krya på dig!
/Kajsastina