tisdag 15 november 2011

Sju jävligt långa dagar

Det skulle kunna vara en beskrivning på min vecka men det handlar om Jonathan Troppers senast översatta roman.
Lite väl grabbig för min smak - för visst är det i huvudsak män som älskar skämt som håller sig mellan naveln och låren och gärna tar en sväng förbi de mörkare delarna av baken? Å andra sidan blev också T trött på boken - kanske att vi helt enkelt är för gamla för den typen av kladdig humor. Men, trots allt, är det bara att konstatera att Tropper kan konsten att formulera sig. Jag läser vidare och hoppas hitta den värme som fanns i Konsten att tala med en änkling.

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Definitivt en beskrivning av min vecka! Annars vill jag gärna läsa boken också :)

Annika Estassy sa...

Den blir bättre ju närmare slutet man kommer men har 30-åriga män verkligen bara en sak i huvudet, oavsett om det handlar om sorg eller glädje?