onsdag 7 december 2011

Jag - ett tekniskt geni

Jag brukar skryta med att jag är rätt så teknisk av mig, eller att jag snarare inte är rädd för det tekniska. Friskt vågat, hälften vunnet är min devis när det gäller nya prylar. Jag kastar mig över dem, trycker lite här och där, pillar hit och dit, och tänker att den som konstruerat prylen säkert gjort den nästintill idiotsäker.
Jomenvisst.
Gissa vem som lyckades med det omöjliga idag? Just det.
Jag stöldskyddade min nya telefon så effektivt att det inte gick att öppna den längre. Den helt enkelt vägrade att släppa in mig längre än till skärmlåset. Vad gör man då, förutom att se dum ut. Jo, man traskar snällt iväg till den enda Samsungreparatören i stan, mumlar någonting om bugg i systemet, hostar upp 500 kr för få telefonen resettad igen (= alla inställningar, telefonnummer och appar borta) och se den unge mannen bakom disken le förstående åt den dumma lilla tanten som med en dåres envishet förklarar hur teknisk hon är. Egentligen.

2 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Jag har vänt på det resonemanget. Börjar alltid med att spela dum, men om nivån blir för låg så har jag möjlighet att höja diskussionen - och se hur imponerad en ung tekniksäljare kan bli :-)

Annika Estassy sa...

Nästa gång så ... :)