fredag 16 december 2011

Överlever nog

Plötsligt stod hon där med kameran på magen och jag förväntades se pigg och fräsch ut, SVs ansikte utåt. Ögonen var röda av för lite sömn och för mycket jobb, håret galet elektriskt och tröjan skrynklig. Hon tog säkert hundra bilder. Jag ratade samtliga, utom denna. Jag tyckte den dög tills jag tittade närmare och upptäckte de mörka ringarna under ögonen och de brustna ögonvitorna. Men koftan är röd och grann. Matchar ögonvitorna.
Än är det liv i liket, och idag är det fredag  och jag ska ha möte med min ledningsgrupp (bara älskar att jag har en ledningsgrupp!) och om jag jobbar en stund ikväll slipper jag nog göra det i helgen. Tjoho!

3 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Tröjan är rödare än ögonvitorna så fotot funkar definitivt ;-)

Karin sa...

Fina bilder! Sommarbilden i sidhuvudet är så underbar. Toklängtar redan till sommaren! Och du ser ju hur fräsch ut som helst på bilden. Men gå och lägg dig nu!

Annika Estassy sa...

Tack för positiv respons! Tricket med den röda tröjan skedde omedvetet men fungerade tydligen bra. :)
Älskar själv denna bild, tagen på Vätö.