söndag 19 februari 2012

Gråhårig

Jag har upptäckt att jag börjar bli gråhårig. Som barn trodde jag inte att jag skulle bli äldre än tretton år. Fråga mig inte varför ... Men det blev jag. Och i höst fyller jag ett halvt sekel. Hur gick det till?

7 kommentarer:

Pia sa...

Jag tycker att Du är fin! Och Du har ett väldigt vackert hår, ser dock inget grått i det på denna bild i alla fall. :)

Det där med ett halvt sekel tycker jag själv är lite svårare att greppa. Förstår ingenting jag heller!

Åsa Hellberg sa...

Men 50 rules likväl. Jag träder in i april.

Annika Estassy sa...

Tack Pia men det du kanske tror är slingor är det gråa! Å andra sidan slipper jag ju slinga det fler gånger. :)

Anneli Stålberg sa...

Tiden går verkligen galet fort, men man är inte äldre än man gör sig och en ålder är bara siffror, trots allt. :)

Karin sa...

Min frisör sedan 20 år är uppriktigt avundsjuk på mina slingor av motsvarande slag. "Om jag så jobbar en hel vecka på det skulle jag aldrig kunna få till dem så där!" säger hon.

Men fort går det ju, väldigt fort. Hur bromsar man?

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

När jag var tio ville jag aldrig fylla tolv för jag trodde att då måste man börja bära trenchcoat. Men jag klarade tolvårsdagen... så är det. Livet går vidare och man klarar det ena och det andra och blir om än inte vackrare så visare. Inte dumt det heller.
Men för fort går det :)

Annika Estassy sa...

Jag låter det gråa vara kvar och säger som Åsa - 50 rules!