onsdag 4 april 2012

Pimpade vinglas


En medarbetare fyller jämt snart. Jag gick ut på lunchen för att hitta en tupp till henne. Hon samlar nämligen på dem.
Det borde ha varit en lätt uppgift, trodde att det kryllade av snygga tuppar såhär i påsktider. Det gjorde det inte. Däremot ramlade jag över pimpade vinglas och hjärtat tog ett skutt. Nu ska jag bara förbereda ett tal också.

6 kommentarer:

Cecilia N sa...

Ajdå. Jag har i några månader läst på Monas universum om hennes tuppar från Indien (tror jag det var). Hon är grossist i hemslöjdsbranschen och kompis med en av tjejerna som driver affären Syster Lycklig. Jag antar att de hade haft tuppar. (Eller vetat var de finns.)

Annika Estassy sa...

Nästa gång!

Maria Björkman sa...

Åh, vad glad jag hade blivit om någon jobbrelaterad hållit tal för mig när jag fyllde jämnt. Det hymlar jag inte med att jag tycker. Eller att min egen organisation ABF uppmärksammat mig.

Annika Estassy sa...

ABF borde skämmas Maria. Å andra sidan fyller jag jämt i höst och vi får väl se om det uppmärksammas av arbetsgivaren eller inte ...

Anonym sa...

Vart köpte du glasen ? :)
Såg dom i en inredningsbutik häromdagen, men kan inte minnas vilken.
Har för mig Cervera, men när jag försöker beställa dom online, så kan jag inte komma på vad märket hette?

Mvh
P

Annika Estassy sa...

Hej P,

Studio Modern heter design/inredningsbutiken! Låg då på Birger Jarls gatan i Stockholm.