fredag 18 maj 2012

Korrläsning 1.1

Korrläsningsomgång nr 1 avklarad. Nu ska alla korrigeringar och ändringar (ca 300 stycken att döma av mina post-it flaggor) in i datorn också. Men först borde jag duscha och klä på mig annat än morgonrocken. Kanske gå ut en sväng också. Jag har ju pelargoner, lavendel, kattfot och sommardahlior att plantera.
Hur T står ut med mig när jag är så pass icke kontaktbar som jag varit under den senaste tiden (18 månader eller så) är en gåta. Inte bara att han är stöttande och uppriktigt intresserad, han frågar redan vad mitt nästa manus ska handla om. Snacka om medberoende ...

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Mitt knep är att korra ett kapitel i taget och därefter lägga in det i dokumentet. Men så skriver jag korta kapitel också.

Annika Estassy sa...

Bra tips - så ska jag göra när det är dags för 1.2.

kati sa...

Vilken tur du har. JAG tycker ni verkar vara ett sånt gulligt par. :)

Annika Estassy sa...

Kati - om jag säger som så: han är gulligare än vad jag är. Inte självcentrerad och helt upptagen av en fantasivärld och karaktärer som inte existerar i verkligheten.

Kati sa...

Vilket smart sätt att jobba på. Jag klottrar helt ohämmat direkt i manuset. :) Hur fungerar detta med post its? Vad skriver du på dem? Är det den vanliga sorten? De ser mycket mindre ut.

Annika Estassy sa...

Oftast är det samma typ av ändringar jag gör. Jag har vissa manér som jag ser till att få bort. Flaggorna signalerar att "Åhå, nu har du gjort så här igen - ändra!" Men jag klottrar i manuset också. Och ja, det är en mycket mindre sort.