onsdag 16 maj 2012

Sista helgen med manuset?


Då så. Manuset är utskrivet. Skrivbordet är rensat och jag har hittat igen de små färgglada post-it flaggorna jag köpte i Litauen av alla ställen. Nu är det dags att lämna skärmredigeringen och ta fram korrekturläsaren i mig. Jag har faktiskt frilansat som korrekturläsare en gång i tiden. Åt Harlekin.

5 kommentarer:

Kati sa...

Det är alltid härligt att läsa sin text i tryck. Se den tjocka bunten med papper. Först då inser man hur mycket man åstadkommit. :) Lycka till med redigeringen.

Ebba Range sa...

Jäkligt snygg lampa - jag har en precis likadan med röd skärm!

Lycka till med utskriften och läsningen.

Kram

Karin sa...

Ack den som kunde korrläsa! Jag SER inte felen i min egen text. Har försökt alla trick, läsa med linjal, läsa bakifrån, förstora upp texten, men jag missar ändå de mest uppenbara skrivfel. Lycka till med ditt manus. Visst är det både vemodigt och skönt att ha kommit så långt?

Granne med potatisodlaren sa...

Det är inte lätt att korrläsa sin egen text. Uj, så många fel som jag brukar missa.

Hoppas att du är är en mästare på det som mycket annat.

Lycka till!!

Annika Estassy sa...

Tack, tack alla! Jo, jag kan korrläsa mina egna texter - till en viss gräns. Mitt problem just nu är att hålla mig vaken när jag läser ...