onsdag 16 maj 2012

Skrivarmingel med Ann Ljungberg


Så mycket kraft och energi det fanns i rummet! 
Vin och ost också för den delen. Och drog över tiden gjorde vi - orden ville aldrig ta slut.
Sofia Hallberg berättade om debutromanen Mina fräknar. Av Bengt Renander köpte jag  Kreativitet för livet. Blogg och FB- vännerna Eva och Ebba fanns på plats, skrivarkompisarna Anitha och Eva likaså. Hans-Olov Öberg berättade om Esbjörn Svensson Trio (EST) som han skrivit en bok om, A Strange Tale, och Elisabeth Solin om nästa fas i livet, pensioneringen. Sedan var det "bruksförfattarnas" tur att berätta om sina böcker innan egenutgivarna tog plats på scenen.
I helgen ska jag läsa igenom hela mitt utskrivna manus. Om min stackars skrivare orkar vill säga. Jag har i varje fall laddat med papper och bläckpatroner så det räcker.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det där lät oerhört trevlig. Hans-Olov är för övrigt min första förläggare. Bra grabb.

Annika Estassy sa...

Skrivarvärlden är liten! Imponerande med allt arbete som läggs ner på skrivandet. Snacka om passion!

Ebba Range sa...

Tänk att vi äntligen träffades i den riktiga världen - kul!

Kram

Karin sa...

Attans jag missade minglet, på grund av irrfärder i syd och väst. Nästa gång...

Annika Estassy sa...

Ja, Ebba, det var kul att ses! Karin - nästa gång ...