måndag 18 juni 2012

T läser igen

T läser mitt manus. Igen. Frivilligt och på egen begäran. Han har inte sett en redigerad rad fram tills nu, endast läst råmanuset. Han fick en penna och ett uppdrag tillsammans med manuset: markera korrfelen, rita en glad gubbe varje gång berättelsen får dig att le, en sur gubbe när du tycker någonting är tråkigt. När du läst färdigt - beskriv känslan som texten lämnar efter sig. Och så bad jag honom att inte andas ett ljud om vad han tycker förrän han läst ut hela manuset.

5 kommentarer:

Kati sa...

Wow, vad spännande. Och riskabelt! :D Tack för tipset med smileysarna, ska komma ihåg det till nästa gång jag låter någon läsa en papperskopia.

Annika Estassy sa...

Visst är det spännande! Särskilt som jag vänder mig till en kvinnlig målgrupp ... Men det finns en hel del män i förlagsbranschen. Om T gillar kanske chansen att fler gör det ökar? Min kontakt på Kabusa är iofs kvinna, men ändå. :)

Kati sa...

Absolut. Vad är det för genre och vilken åldersgrupp vänder den sig till? (på ett ungefär)
Jag är SÅ nyfiken på din bok! :) Och din header gör ju inget för att dämpa nyfikenheten, precis. ;)

Åsa Hellberg sa...

Men gud vad bra med en T som tar sig an uppdraget av sig själv.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Heja T!!!