fredag 24 augusti 2012

Fånga stunden

Det är fredag, arbetsveckan har varit bra, jag har skrattat mycket, hade ett inspirerande lunchmöte, två romanmanus (inte mina egna) väntar på att jag ska testläsa dem, klänningen sitter lösare än på länge och maken fixar middagen och bjuder på ett glas rosé.

Det gäller att fånga stunden, att kapsla in känslan.
För det är inte alltid livet leker.

Nej, det ska gudarna veta.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ursäkta mig (som inte får någon klänning att sitta löst), men hur gör du?

Annika Estassy sa...

Berättar på torsdag Åsa! ;)

Åsa Hellberg sa...

Tack! Om du inte känner igen mig från bloggen så är det jag som har en stor bula mitt på kroppen ... på framsidan.

Annika Estassy sa...

Försök inte Åsa - har sett bilder och du är urläcker, med eller utan bula!

Ebba Range sa...

Hurra!