lördag 22 september 2012

Fransk lördag

Vi gick förbi My Shoes på Sveavägen och där fanns de, skorna som jag letat efter hela hösten. Franska, förstås. Och när vi ändå var inne på det franska, passade vi på att gå och se härliga Les Intouchables, eller En oväntad vänskap som den svenska titeln är. Jag säger bara - älskare av feelgood berättelser, se den! Detta är en film som innehåller alla de ingredienser som ingår i en  måbra-film. Och skådespeleriet är superbt. Du kommer att skratta, le, gråta. Vad filmen handlar om? Titta på affischen, den säger det mesta ... Bygger dessutom på en sann historia.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Bio eller dvd?

Annika Estassy sa...

Bio, Åsa! Se den - jag lovar att du kommer att tycka om den.

Anneli Stålberg sa...

Den verkar helt fantastisk. Jag måste definitivt se den. Väldigt snygga skor.

Pia sa...

Den filmen har jag tänkt att jag ska gå och se, nu blev jag ännu mera sugen.
Och Du, de skorna vill jag också ha! ;)

Annika Estassy sa...

Tack Anneli. Jag tror nog att du kommer att fälla en lyckotår när du ser filmen.
Pia, vi borde byta skor med varandra ibland. ;)

Kati sa...

vilka chica skor, very french! :)

Ebba Range sa...

Tack för filmtipset!

My Shoes - där köpte jag mina (senaste) bröllopsskor ... som har fått följa med mina fötter på andra (kändis)bröllop efter det ... Najs!

Anonym sa...

bästa franska film jag sett,

johan

Åsa Hellberg sa...

Har ni sett tomten än, eller när var det?