måndag 3 september 2012

Noveller

Novell nr 2 klar. Nu dags att börja klura på novell nr 3. Såg att även Författartipsbloggen har en tävling - kanske att jag snor ihop något, kanske inte. Att skriva noveller är kul och håller skrivandet igång. Dom jag skrivit hittills har varit av det lättsamma slaget. Till UmeåNovellpris gäller nog tyngre berättelser. Frågan är om jag väger tillräckligt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är som hoppar på novelltävlingarna. Lycka till!

Annika Estassy sa...

Tack! Sätt igång du med ...

Anonym sa...

Nja, du är ju lite av en lättviktare. JAG minsann når 1.77 över havet och nästan lika många kilo därtill. Priset är mitt!

Annika Estassy sa...

:D lycka till Eva!

Anneli Stålberg sa...

Härligt! Tack för tipsen och lycka till!

Anonym sa...

Jag älskar novelltävlingar! :) Ska skriva klart en novell till en tävling idag. Sedan börja tänka på Umeå-tävlingen. Författartipsbloggens tävlingstema verker väldigt spännande, "fällan" triggar verkligen min fantasi! :)

Annika Estassy sa...

Skriv du också Anneli!

Annika Estassy sa...

Det är rätta takter det, Wilma - övning ger färdighet.

Evas blogg sa...

Hm. Om man skulle...

Annika Estassy sa...

Klar du SKA, Eva! Sätt igång bara.