söndag 2 september 2012

Picknick

Jag ska strax iväg till Debutantbloggens picknick. Inte för att äta - jag tar bara med mig en banan - utan för att det är så himla roligt att träffa andra skrivande och läsande människor. Eller kvinnor skulle jag kanske skriva. För Manne Fagerlind blir, som det verkar, den ende mannen där.
Manne skriver för övrigt lysande på sin blogg om missunnsamhet. Läs!
Hur kommer det sig att det ofta är på det viset, att skrivande och läsande kvinnor älskar att träffas, såväl virtuellt som fysiskt? Jag har fått många nya väninnor tack vare vår nyfikenhet och sociala förmåga. Debattens vågor går ibland höga. Vi gnäller, skrattar, suckar, diskuterar och tjattrar. Vi har helt enkelt kul.
Men var är alla de skrivande och läsande männen. Hallå?

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas ni får en underbar eftermiddag!

Manne Fagerlind sa...

Hallå, jag var ju där? Såg du mig inte?

Annika Estassy sa...

Men Manne, du var ju vår hjälte som vi alla samlades kring. Klart jag såg dig. :)

Anonym sa...

Var trevligt att ses. Håller med dig var är alla skrivande män? (Särskilt då de unga och galet snygga ;))

Annika Estassy sa...

Men Wilma då! :)

Anonym sa...

Wilma har ju rätt. Var är de? Du är bara pryd (och kanske väldigt gift..) :-)

Annika Estassy sa...

Japp, är både pryd och gift. Det första kan man kanske inte tro när man läser mitt manus ...

Anonym sa...

Å andra sidan har jag aldrig trott på att (de flesta) deckarförfattare har slagit ihjäl någon innan de började skriva...