torsdag 20 december 2012

20121220

I morgon går jorden under, bara så ni vet. Exakt när vet jag inte men hoppas att jag hinner träffa Ecuadors ambassadör för att skriva på ett samarbetsavtal innan det sker. Har nämligen köpt en ny klänning enkom för det tillfället.
Idag har jag delat ut julklappar, hållit tal och skålat. Jag har dessutom fikat på Sturekatten med förlagskollegan Kusin Vitamin. Hon är bra och klok Vitaminen. Och grymt målmedveten och ambitiös. Det kommer att gå bra för henne.

7 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Imorgon firar vi lillejul så det går inte för sig att jorden går under då. Jag har frysen full med mat och julklappar under vår vackra *host* gran.

Intressant dock att få leva under den tid som varit så mytomspunnen så himla länge!

Åsa Hellberg sa...

Kommer ni ur samtidigt?

Annika Estassy sa...

Tror det!

Annika Estassy sa...

Hanna - men er gran ser ut som om den redan gått under ... :)

Anneli Stålberg sa...

Det är verkligen spännande! Fast kanske är det så att vi ska fira istället eftersom det lika väl kan vara en nyare och bättre tid som startar. Jag tror jag bestämmer mig för att det är så det är.

Åsa Hellberg sa...

Jag är glad att du förstod att jag menade kommer UT och ingenting annat.
Jag vill gärna se bild på klänningen, tack!

Anonym sa...

Tack för de snälla orden som jag läste i taxin mellan något land och ett annat. Minns knappt var jag var, men jag minns att jag blev glad av att höra att jag var klok. Och att det kommer att gå bra.
För oss båda!