onsdag 19 december 2012

Att omge sig med proffs

Först i början av februari kommer omslaget på Solviken att bli officiellt. Den som väntar på något gott ...
Under tiden fortsätter arbetet med att få till en bok av mitt manus. Jag älskar det. Det är en lika rolig process som när vi tar fram Studieförbundet Vuxenskolans studieprogram varje termin: diskussionerna om innehåll och utseende, små ändringar som gör stor skillnad, läsupplevelsen och budskapet man kommunicerar ut ...
Jag är så lyckligt lottad att jag har marknadsförings- och kommunikationsproffs omkring mig som jag litar på och kan diskutera med - såväl privat som på jobbet - och det underlättar en hel del.
Dessutom är det tydligt att förlaget vet precis vad de sysslar med samtidigt som de är lyhörda för mina förslag. Tack för det!

3 kommentarer:

Boktjuven Ingerun sa...

Låter roligt!

Nina sa...

Låter som en dröm...

Anneli Stålberg sa...

Det låter verkligen perfekt!