lördag 29 december 2012

Jobbar mot en deadline

Ingen rast, ingen ro, jag jobbar vidare mot målet att den 7 januari lämna ifrån mig ett redigerat manus till förläggaren. Jag har förstått vad hon är ute efter och har gått från skepticism till full acceptans. Och så har jag skrivit en tacktext, en dedikation samt ett inlägg till en annan blogg än min. Vilken? Det avslöjas nästa vecka ...

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Kämpa Annika, kämpa!!!!

Annika Estassy sa...

Fröken Duktig sitter rak i ryggen på sin stol och kämpar på!

Kati sa...

Åhh, vad spännande. Har på känn att jag snart kommer få en ny Blogg att följa. :) kämpa!

Edgrenskan sa...

Vad härligt, samma här!
Får man fråga vad för slags manus? Vuxen, barn, ungdom - alla???
Lycka till!

Annika Estassy sa...

Feelgood, Maria, med kvinnor 35-55 år som huvudmålgrupp. Men det är klart att jag hoppas att även andra ska ha glädje av min berättelse! :)
Nu jobbar vi vidare, eller hur?