fredag 28 december 2012

Kommande års mest originella historia?

Det är inte lätt att fortsätta redigera sin egen berättelse när man precis fått äran att testläsa vad som måste vara en av kommande års mest originella manus, skriven av en kvinna som definitivt skiljer sig från mängden. Men jag ska vara ståndaktig och fortsätta fokusera på mitt eget arbete tills jag är klar.
Och nej, jag tänker inte yppa ett ord om manuset jag sedan ska läsa. Ni får köpa boken. För en bok, det är jag övertygad om att det kommer att bli.

4 kommentarer:

Kati sa...

Vad spännande!! :) det ska definitivt bli kul att läsa boken när den kommer ut. :P

Anonym sa...

Jag håller med! Det kommer bli en fantastisk bok att sätta tänderna i.

Ebba Range sa...

Det finns mycket gott att vänta på ... så jag väntar och längtar efter din och Katarinas böcker.

Anneli Stålberg sa...

Oj, det låter väldigt spännande! Men det finns verkligen många böcker just nu som jag längtar efter att läsa, bland annat din, så redigera på! :)