torsdag 3 januari 2013

Lite glad, lite trött, lite sur

Kalla det för ödets ironi (med tanke på gårdagens inlägg) med jag sov riktigt dåligt i natt, om knappt alls. Detta eftersom T som alltid sover som en stock låg och vred sig fram till klockan halvfem i morse, och jag oroade mig för att han inte sov och han oroade sig för att han höll mig vaken. Motsatten till en win-win situation, kan man beskriva det som.
Till slut klev vi upp och rostade mackor och somnade och strax ringde väckarklockan.
Så nu vet ni förutsättningarna för denna dag - jag kommer att vara trött och sur.
Men först ska jag vara glad eftersom jag snart ska fika med Kusiin Vitamin som kommer till storstan idag för att pressfotograferas.
Det är förresten hon som skrivit dagens inlägg på Debutantbloggen.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Varför oroar du dig för att han inte sover????

Kati sa...

Jag undrar samma som Åsa. Det verkar dock som om flera har haft svårt att sova inatt, så det var väl några "sfäriska störningar", eller nåt. :) Att gå upp å äta brukar alltid fungera för mig med. :) gärna en kaffe med, sen sover jag som ett barn.

Annika Estassy sa...

Vi trissar upp varandra helt enkelt! :)

Åsa Hellberg sa...

Medberoende? Vi behöver nog prata om det där, Annika:)

Annika Estassy sa...

Ja Åsa, let's talk about it! :)