tisdag 1 januari 2013

Och här har ni en Debutantbloggare!

Tycker ni att jag verkar kaxig? Stämmer bra det. Jag har nämligen fått den stora äran att bli inbjuden att under 2013 debutantblogga här! Det innebär att många av mina kommande skrivrelaterade inlägg hamnar på Debutantbloggen istället (så kan jag fortsätta att svamla om än det ena, än det andra på min egen).
Jag är tack och lov inte ensam om utrymmet utan delar det systerligt med AnnaMaria, Eva, Camilla och Maria.

Till Pernilla, Sofia, Ulrika och Manne som drivit bloggen under 2012 vill jag säga TACK! Jag har med stor behållning läst era inlägg. Nu tar ett nytt gäng över stafettpinnen och satsar järnet på att hålla fanan lika högt som ni gjorde.
Shit pommes frites - vilket år 2013 verkar bli!

11 kommentarer:

Nina sa...

Shit pommes va kul!!!
Grattis!

Anonym sa...

Jag såg det! "Kaxa" på du och var riktigt glad och stolt! Det ska bli väldigt roligt att se hur bloggen förändras och så med er nya bloggare - alltid lika spännande med något nytt. Lycka till!

Åsa Hellberg sa...

Hurra!

Pernilla Alm sa...

Det ska bli så roligt att följa er! Ni kommer att göra ett strålande jobb - det vet jag! KRAM!

Annika Estassy sa...

Kram P, jag har nästan ingen prestationsångest. :)

Janina Kastevik sa...

Kul Annika, grattis!

Annika Estassy sa...

Tack Janina!

Ebba Range sa...

Så underbart att följa någon som jag redan känner/till - det blir en stor omväxling och förnöjsamhet.
Väl bekomme Annika! Nu ska jag njuta hela 2013!

Anne Jonsson sa...

Hurra och grattis! Vilken ära!! SÅ himla kul, det grejar du galant!

Ninas skrivarlya sa...

Ska bli så kul att följa er. Och grattis förresten. :)

Anonym sa...

Men vad KUL! Grattis! (Du har rätt att vara lite kaxig tycker jag ;-))