torsdag 7 februari 2013

Alla dessa fel som förlagen släpper igenom

Skrivandet har fått vila sig lite denna vecka inför den kommande helgens mastodont pass. Istället läser jag. Och irriterar mig, som så ofta, på att ett stort förlag släpper ut en roman med alltför många  korr- och grammatiska fel för att det ska vara acceptabelt.

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Det irriterar mig jätteofta! Vidare irriterar jag mig på att många förlag överlåter marknadsföringen på författaren helt och hållet. Jaha, vad ska man då ha ett förlag till? Kass korr och ingen marknadsföring? Inte konstigt att folk lackar ur och ger ut själv, alternativt klagar på branschen. Och den skaran sällade jag mig just till. ;)

Åsa Hellberg sa...

Haha, vänta du bara. Jag har hittills aldrig läst en bok utan korrfel.
Har man tur hittar man dem i den hårda så att man kan föra in ändringarna i pocketen.

Annika Estassy sa...

Jag bävar ...

Ingerun sa...

Helt utan korr-fel närmar sig förmodligen omöjligt.

Ebba Range sa...

Håller med - ibland blir man frågande, irriterad och arg.