söndag 10 februari 2013

Avsnitt 2: check.

Det gick, jag tog mig i mål och avsnitt 2 är i hamn. Vill ni veta hur mina axlar mår? Om jag säger som så - att sitta vid datorn och skriva 6 timmar utan avbrott ... känns.
Nästa helg är det dags för det tredje och sista avsnittet. Jag tycker själv att det är lite spännande eftersom jag inte riktigt bestämt mig för hur följetongen ska sluta. Hur kommer Molly att reagera på det som Juanita precis berättat för henne?
P.S. Hemligheten bakom att kunna skriva så länge i ett svep heter musik. Utan mina Spotifylistor i öronen skulle det inte gå lika lätt. Inte heller om jag inte hade T som kom med te och choklad regelbundet. Han är bara bäst.

1 kommentar:

Anneli Stålberg sa...

Vad härligt att du har allt som behövs för att skriva. Jag måste också ha musik när jag skriver.