söndag 10 februari 2013

Juanita ska nog få en egen roman

Jag skriver avsnitt 2 i min Å R följetong och har precis skapat en karaktär som jag är på väg att förälska mig i.
Mina damer och herrar- får jag lov att presentera Kurviga Juanita från Argentina!
En berättelse som skulle ha ny kärlek som tema är på väg att förvandlas till en om kvinnlig vänskap. Så det kan bli, och det trots en mycket nogrann synops där inget lämnats åt slumpen. Men Juanita ville annat, hon. Jag tror att Å R:s läsare behöver lite sydländsk hetta i sin vardag. Det och ett fat med småkakor.
Dessutom hör jag hur Juanita kräver att få en egen roman att bre ut sig i ...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håhåå (som Lilleman skulle ha uttryckt det). Jag gläder mig redan nu till att springa iväg (ja, springa gläder jag mig allra mest åt..) och köpa in ÅR. När är det tänkt säsong för denna följetong? När kommer nästa jag kan läsa om dig i en veckotidning?
Kiosken lär ju tro jag blivit alldeles tant efter alla inköp av veckotidningar den sista tiden. Jag visade till och med glatt upp min novell för (icke) intresserade i kassakön.
Ja, sade jag tantvarning?

Annika Estassy sa...

OM Å R köper följetongen (sånt vet man aldrig förrän efteråt) ska den publiceras i höst. Den första följetongen skulle komma i något försommarnummer tror jag. När mina 2 noveller (varav en i Allers) ska publiceras minns jag inte. Det får bli en surprise!
Förresten - jag har också blivit tant men till skillnad från dig vågade jag inte skryta i pressbyrån. Nästa gång så ...

Kati sa...

vad kul när man hittar en karaktär som liksom kräver en roman! Grattis! vem vet vad det kan bli av detta. Och jag håller med, vi behöver lite sydländsk hetta i det här kalla landet.

Åsa Hellberg sa...

Heja Juanita!

Annika Estassy sa...

Precis, heja henne! Hon gör mig glad varje gång hon dyker upp. Jag önskar att hon fanns i verkligheten. Det kommer läsarna också att göra ...