torsdag 13 juni 2013

Bloggen Cissigrip gillar Solviken väldans mycket

Jag tänker inte klaga, det tänker jag verkligen inte, utan bara upplysa alla som orkar höra att jag är jättetrött och längtar så efter semester. Nej, jag är inte unik, jag vet det, men det hjälps inte, jag är ändå toktrött. Inte den sortens trötthet som infinner sig efter att jag ägnat mig åt att slita på tomten en hel helg, utan den som förlamar hela ens väsen när huvudet arbetat oavbrutet, dag som natt, alltför länge.
Denna termin, som tack och lov närmar sig sitt slut, har varit fantastisk på många sätt och vis och inte likt någon tidigare vårtermin. Men den har också tagit på krafterna och slukat energi vilket märks inte minst på midjemåttet som krympt med flera centimeter. Trots all positiv feedback jag får från såväl min styrelse och kollegor när det gäller mitt arbete, och läsare och förlaget när det kommer till skrivandet, känns det hela tiden som om jag ligger steget efter, som om jag inte presterar tillräckligt.
Ni hör, det är verkligen dags för ett sommarlov snart!
Idag förgylldes min dag av ytterligare en läsarreaktion. Bloggen Cissigrip har läst Solviken och tyckt om den väldigt mycket. Tjoho!
I morgon åker jag till Västerås på ett möte. Åker sedan tillbaka dit i helgen för att delta i Studieförbundet Vuxenskolans årsstämma. Tågresorna ska jag ägna åt att att läsa manus. Det gäller att ta vara på varje vaken minut. Om jag nu kan hålla mig vaken, vill säga.

3 kommentarer:

Ebba Range sa...

Jag kan förstå att du är trött i skallen - i längden lär det vara bra att hålla hjärnan igång ... sägs det. Men det där med återhämtning är nog också så viktigt. Du ska ha en riktigt skön semester sedan.
För min del så ökar midjemåttet ju tröttare huvudet blir ... en ekvation jag inte gillar alls.

www.imitthuvud.hemsida24.se sa...

Ta hand om dig!! Man måste få lite vila mellan varven...

Åsa Hellberg sa...

Semester. Halleluja!