fredag 7 juni 2013

Kryp på upptäcksfärd

Jag gick runt i trädgården, som jag envisas att kalla den trots att det mer handlar om en bergknalle som invaderats av liljekonvaljer, ormbunkar och vresrosor, och ryckte upp än det ena, än det andra. Nu känns det som om jag har någonting som kryper i armhålan och jag undrar om det kan vara en fästing. Men klematisen är ouppäten, rosenknopparna likaså, vilket betyder att rådjuren ägnat sig åt annat än att käka upp min trädgård. Och där inga rådjur varit borde inte heller fästingarna vara.
Det som kryper i min armhåla har nu nått bröstet. Dessutom kliar det i håret. Och i örat.
Men kvälen är vacker och liljekonvaljsbuketten jag plockade in nyss sprider väldoft i hela stugan. och jag varken vill eller orkar bekymra mig.
Det som befann sig vid bröstet är på väg ner mot naveln. Det vore på sätt och vis intressant att se vilken nästa anhalt blir men jag tror inte att jag vill veta det. Jag hoppar in i duschen istället.

Inga kommentarer: